Orpak Systems Ltd.

Kompanija Orpak Systems Ltd. pruža krajnja rešenja za maloprodajna tržišta goriva i sektor upravljanja voznim parkovima. Orpak je svetski lider na tržištu automatizovanog točenja goriva i sistema naplate zasnovanog na identifikaciji vozila. Orpak sistemi i proizvodi se koriste više od 10 godina na preko 14.000 benzinskih stanica i 3 miliona vozila u više od30 zemalja širom sveta. Orpak rešenja doprinose poboljšanju praćenja i kontrole potrošnje goriva i povezujući napredne marketinške tehnike doprinosi povećanju prihoda i profita benzinskih stanica, kao i smenjenu troškova voznih parkova.

Profil kompanije

Već više od 10 godina Orpak Systems Ltd. razvija, priozvodi i prodaje, za svoje klijente širom sveta, krajnja rešenja za automatizaciju benzinskih stanica i za upravljanje voznim parkovima.

Orpakova rešenja objedinjuju automatizaciju i upravljanje stanicom i tehnike prodaje za povećanje obrta i profita benzinskih stanica. Ova rešenja su zasnovana na potrebama Orpakovih klijenata za automatizacijom, sistemom naplate, upravljanjem prodavnicom, komercijalnom i maloprodajnom prodajom i sistemom isporuke goriva.

Orpakovi proizvodi se koriste na više od 14 000 benzinskih stanica i u 3 miliona vozila u 30 zemalja širom sveta.

Orpakovi klijenti i krajnji korisnici su neke od vodećih naftnih kompanija (BP, Shell, Repsol, Texaco, Engen, IOCL, HPCL i Rompetrol), opštine (Filadelfija, Kolorado Springs, San Dijego), ministarstva (Ministarstvo Transporta Južno Afrikčke Republike, Ministarstvo Transporta Nju Hempšira), aerodromi (JFK, Charles de Gaulle, Schiphol,Copenhagen), korporacije (IBM, Motorola, Sysco foods), vlasnici benzinskih stanica i vlasnici velikih transportnih preduzeća.

Orpak vrši distribuciju svojih rešenja putem internacinalne mreže kćerki kompanije, partnera i distributera:

  • OrpakUSA za SAD i Kanadu,
  • GetPak Systems B.V. za Zapadnu Evropu,
  • SmartPetro za Filipine,
  • Orpak Romania za Rumuniju,
  • Orpak India za Indiju,
  • Lokalni distributeri za Latinsku Ameriku, Istočnu Evropu, Afriku, Aziju i Australiju.

Orpak svojim sveobuhvatnim sistemom, zasnovanim na savremenoj tehnologiji, izlazi u susret jedinstvenim potrebama svakog klijenta, i u tome je Orpakov uspeh. Sa procentom od 65% inženjera Orpak poseduje znanje i iskustvo da razvije, instalira, postavi, održava i prilagodi svoje sisteme svakom konkretnom klijentu.

Orpak ispunjava sve standarde kvaliteta ISO-9001:2000 i EN13980:2002.

Orpakovi proizvodi ispunjavaju sve standarde i propise, uključujući UL, FCC, ATEX, e-mark, CE-mark, IEC Ex, OIML.

Operacije i sektor za istraživanje i razvoj rade u okviru Del-Pak-a, kćerke kompanije u vlasništvu Orpaka.

Rešenja: